Perkongsian Resepi Sedap dan Mudah Setiap Hari

WiFi Mini Projector Paling Best! Dah Lah Gambar Clear, Nak Connect Direct Phone Pun Boleh. Guna Screem Mirroring Je. Terus Rasa Macam Tengok Wayang Kat Cinema! 

0 616

Hujung-hujung minggu kalau malas nak keluar rumah, apa yang biasanya korang akan buat? Mesti korang tengok movie puas-puas kat rumah kan. Bukan senang nak manjakan diri kat rumah. Masa cuti je baru dapat rehatkan diri. Korang teringin tak tengok movie kat rumah guna wifi mini projector? Best tau!

Sesetengah orang mungkin lebih suka habiskan masa cuti di rumah daripada keluar outing. Cuaca sekarang pun tak menentu. Kejap panas, kejap hujan. Bila kena cuaca panas, mood nak keluar pun ke laut. Mana tak nya, nak masuk kereta pun boleh tahan panas. Cuaca panas ni, aircond kereta lambat juga nak sejuk kan.

Walaupun waktu cuti tu korang habiskan kat rumah, tak semestinya takde aktiviti yang seronok yang korang boleh buat dengan family kan. Selain daripada masak-masak dan bersihkan rumah, tengok movie atau karaoke dengan family pun antara aktiviti yang syok time cuti-cuti.

Korang mesti nak tengok movie macam kat panggung wayang tu kan. Apa yang susahnya, sekarang kan dah macam-macam jenis mini projector di jual. Korang tinggal pilih je nak yang mana satu. Mini projector ni bukan takat untuk pakai masa kerja je tau, korang nak guna buat tengok movie kat rumah pun boleh.

Ha! Kat Netflix banyak movie best-best. Kalau layan, sehari nak tengok movie pun tak cukup. Tapi, tak syok juga kan kalau tengok kat tv je. Nak feeling-feeling macam tengok movie kat cinema, baik korang pakai wifi mini projector macam ni. Seronok weh! Memang puas hati -> https://shope.ee/q4LnlQQoy

RD-852 WIRELESS WIFI MINI PROJECTOR FOR HOME CINEMA

Wifi mini projector yang saya share ni boleh di dapati di Shopee dengan harga yang mampu milik. Ianya juga merupakan wifi mini projector jenis wireless yang sangat mudah digunakan. Mini projector ni tak perlu menggunakan wayar untuk connect pada phone dan sebagainya. Sangat menjimatkan masa!

Cuma menggunakan wifi dan connect phone menggunakan screen mirroring, korang dah boleh layan movie macam kat cinema. Lepas ni rumah korang pun dah macam panggung wayang dah tau! Satu family duduk berkumpul ramai-ramai layan movie kat tengah-tengah rumah. Barulah dipanggil family time.

Reka bentuk mini projector ni kecil dan mudah di bawa ke mana-mana. Sesuai juga di gunakan di dalam bilik dan boleh dipancarkan terus ke dinding tanpa menggunakan screen. Menarik kan! Cuba korang tengok harga kat sini. Kot sesuai dengan budget korang, bolehlah terus beli -> https://shope.ee/q4LnlQQoy

GAMBAR YANG SANGAT JELAS

Mini projector ini juga memancarkan kualiti gambar yang cukup jelas walaupun direct di pancarkan ke dinding tanpa menggunakan screen. Tak kira apa saja warna dinding rumah korang, gambar movie yang terpancar kat dinding tu masih jelas dan cantik.

Mini projector ni produk keluaran daripada China, tapi kualitinya juga tetap elok. Rating kat Shopee pun baik dan seller ni dapat rating 5 stars dari pengguna. Ha! Ingat kalau nak beli barang kat Shopee, korang memang kena tengok 2 benda ni. Rating dan review! Kalau kedua-duanya elok, consider produk tu memang ok.

Projector sekarang ni ada banyak pilihan. Tapi, pattern yang saya suggest ni pun dah elok sangat. Sebab brightness projector ni adalah 6000 lumens. Sangat clear ye! Tak rugi pun kalau korang plan nak beli -> https://shope.ee/q4LnlQQoy

 

BACA JUGA : Naik Seri Rumah Lepas Pasang Lampu Solar Yang Berbentuk Bekas Siram Bunga Ni. Unik Dan Kreatif! Dah La Jimat Elektrik, Cantik Pula Tu!

 

APA KATA MEREKA YANG DAH GUNA 

Suka sangat baca review kat seller ni! Rata-rata pengguna yang dah beli memang puas hati dengan kualitinya. Walaupun barang pos daripada China, tp pengguna still puas hati dengan delivery time. Sebab tak sampai 10 hari barang dah sampai. Cuba korang boleh baca lagi banyak review kat sini -> https://shope.ee/q4LnlQQoy

Highly recommended! Pengguna ni pun dah kata, yang mini projector ni jenis portable dan senang untuk korang bawa ke mana-mana. Tak perlukan wayar untuk connect ke telefon ataupun laptop. Direct guna macam tu je. Kat mana-mana korang boleh guna!

Sama dengan apa yang saya katakan tadi, kualiti gambar mini projector ni sangat bagus. Sound pun clear! Untuk rasa nikmat tengok movie kat rumah ala -ala cinema, mini projector ni antara pilihan terbaik yang saya syorkan untuk korang. Movie night korang mesti enjoy punya lah!

Agak ramai yang dah beli mini projector ni. Mungkin korang yang tengah plan nak beli mini projector untuk movie time dengan family kat rumah. Saya suggest korang consider dengan mini projector jenis ni. Anak-anak confirm tak merungut duduk rumah lagi lepas ni. Kat bilik anak-anak pun korang boleh pasang.

Cikgu pun ada yang beli mini projector ni tau. Mungkin bagi cikgu tu, beliau lebih selesa menggunakan personal projector untuk mengajar anak-anak muridnya. Jimat masa, Tak perlu connect guna wayar lagi. Nak bagi anak murid tengok short story dari YouTube pun mudah.

Kat dalam box setiap pembelian, korang akan dapat projector sekali dengan remote control, user manual, power cable dan AV cable. Lengkap dengan setahun warranty. So, untuk korang yang plan nak beli, apa kata korang direct je order kat seller ni. Rating pun 5 stars. Mesti hujung minggu korang enjoy layan movie kat rumah dengan wireless wifi mini projector ni kan -> https://shope.ee/q4LnlQQoy

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Open