Perkongsian Resepi Sedap dan Mudah Setiap Hari

Stress Tengok Baju Berbulu-Bulu? Pakai Je Lint Remover Ni Selesai Masalah! Baju Jadi Cantik Macam Baru!

0 2,283

Perasan tak, baju, seluar, tudung kita ni lama kelamaan tu kadang-kadang jadi berbulu? Jadi segan pulak nak pakai. Kalau sikit-sikit takpe, tapi ni tak. Berbulu jelas nampak sebab ada yang sampai nampak putih-putih pula. Selalunya berpunca sebab kita kerap basuh dan jemur, atau memang material kain jenis senang berbulu.

Kalau orang perempuan tu, tudung, sweater dan cardigan lah selalu kena macam ni. Memang sah-sah tak pakai sebab hilang confident. Dah lah ini pakaian ni yang selalu kerap pakai. Nak dibuang baju-baju ni semua sayang sedangkan masih elok dan boleh dipakai. Cuma cacat tang berbulu tu je.

Macam mana korang atasi? Selalu tengok ada yang cuba pakai gunting je. Jangan cuba-cuba pakai gunting nak buang bulu baju ni, silap-silap hari bulan tergunting sekali kain. Buat naya je! Korang boleh atasi sebenarnya dengan pakai lint remover ni! –> https://shope.ee/2pobfsrwgK

Dulu ramai tak tahu benda alah ni. Tapi semenjak viral baru-baru ni, dah ramai pakat duk guna. Alat ni kecil je, tapi sangat berfungsi dengan baik untuk setiap jenis kain. Ada sesetengah kain tu sampai habis licin bulu semua, nampak macam baju baru.

Kalau korang yang jenis suka beli baju bundle tu pun eloklah ada lint remover ni kan. Sebab baju bundle ni standard lah kain berbulu. Sama juga kalau korang nak buang bulu kat sofa, kusyen, seat kereta, cadar, langsir, karpet dan sebagainya. Berguna untuk banyak benda!

 

LINT REMOVER BUANG BULU PADA FABRIK

Lint remover ni saiznya kecil dan ringan je tapi kepala shaver dia boleh tahan besar dan memudahkan korang untuk buang bulu pada kain. So senang juga lah korang nak simpan dan bawa ke mana-mana. Penggunaannya korang perlu pasang plug seperti biasa, tapi ianya gunakan kepala plug usb.

So kalau nak on kan dekat power bank pun boleh. Yang ini memang mudah untuk kaki travel! Mana lah tau tiba-tiba time travel baru perasan baju pulak berbulu-bulu. Wayar usb yang seller sediakan pun panjang sehingga 1.8 meter. Jadi senang kalau nak sambung pada plug yang jauh. –> https://shope.ee/2pobfsrwgK

 

SESUAI UNTUK HAMPIR SEMUA JENIS KAIN

Jenis kain yang sesuai termasuk pada kain cotton, linen, lycra, jenis bulu macam karpet, sweater dan sebagainya. Boleh dikatakan korang boleh cuba untuk semua jenis kain.

Lain jenis kain mungkin tempoh nak shaving tu berbeza. Contohnya kalau cotton mungkin sekejap je dah licin. Begitulah sebaliknya pada kain yang agak kasar sikit. Yang penting hasilnya bersih licin.

 

HARGA MURAH

Benda terbaik ni harga dia RM11.50 je kat kedai yang saya kongsikan ni! Murah gila kan kalau nak ikutkan dengan function dia. –> https://shope.ee/2pobfsrwgK .

Kalau ikut product detail kat kedai ni katanya ada bilah pisau ganti sekali. Sebelum korang beli, mungkin boleh chat seller dulu sama ada akan dapat bilah pisau atau perlu dibeli sekali. Yelah, lama kita guna lama-kelamaan mungkin bilah pisaunya akan kurang tajam dan perlu diganti.

BACA JUGA: Selalu Sangat Terlupa Tutup Paip Sampai Air Melimpah? Guna Je Paip Auto Off Ni! Tak Risau Membazir Air!

 

APA KATA MEREKA YANG DAH CUBA

Kedai ni rajin buat diskaun, dan harganya memang sentiasa murah. Jualannya dah capai sebanyak 12.1k unit dan dapat 4.9 star dari pembeli. Seronok baca review sebab semua duk teruja lepas guna! Ada yang cakap dah macam beli baju baru!

 

Wahh tengok hasil dia lepas shave betul-betul licin dan lawa terus baju dia. Yang penting katanya harga sini murah dan berbaloi berbanding kedai lain. Dan bagi dia pun saiznya agak besar. Seronoklah kan bila besar cepat settle shave baju tu.

 

Bagi pembeli ni walaupun barang sampai agak lambat, tapi yang penting produk bagus, letops dan berfungsi dengan baik. Tak kisahlah kan, biar lambat janji produk terbaik yang sampai! Cuma kalau nak pakai emergency tu korang kena berhaga-jagalah dari segi pengeposan tu.

Lepas ni tak payah pening-pening kalau baju korang banyak bebulu-bulu. Bagi mak-mak yang baju sekolah anak pun ada masalah yang sama, beli je lint remover yang harganya murah ni. Daripada beli baju sekolah anak yang baru, baik pakai lint remover. Banyak jimatnya!

Rasanya dah boleh simpan stok kat rumah benda alah ni. Sangat berguna untuk semua jenis kain. Korang boleh baca review dari customer lagi sebelum korang beli di sini: –> https://shope.ee/2pobfsrwgK

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Open