Perkongsian Resepi Sedap dan Mudah Setiap Hari

Serious Wangi! Hair And Body Mist Yang Wajib Korang Cuba. Harge Murah, Bau Pun Exclusive!

0 770

Kalau sebut wanita, memang tak lari lah dengan suka benda wangi dan bersih. Tengok je atas almari solek mereka, berderet minyak wangi. Hair mist lain, body mist lain. Boleh pening kepala memikirkan stok-stok wangian mereka ni kan.

Sebab tu lah kalau nak ajak isteri keluar, berejam nak tunggu dia bersiap. Dah sembur wangian rambut, nak tunggu kering lagi. Kemudian baru boleh bersiap pakai tudung dan sebagainya. Nak buat penjagaan diri ni, tidaklah mudah seperti yang disangka.

Rutin bagi seseorang yang menjaga kekemasan diri ni, banyak perkara perlu dititik beratkan. Belum cerita lagi kalau yang ada anak-anak perempuan yang ramai. Setiap orang mempunyai citarasa yang berbeza. Kan senang bila ada 1 spray yang menggabungkan wangian ni.

Bagi seorang perempuan memang benda yang paling merisaukan bila rambut atau kepala berbau kepam. Mana tidaknya bertudun sepanjang hari. Kena pulak pada musim panas, berpeluh terasa berjalan di atas kepala.

Inilah yang menjadikan kepala dan rambut kita berbau dan menimbulkan ketidak selesaan kepada orang sekeliling. Untuk elakkan orang tidak selesa, haruslah kita pastikan rambut kita kekal kering dan kekal wangi sepanjang masa.

 

HAIR AND BODY MIST

Senang kan bila ada wangian atau mist yang sesuai untuk badan dan rambut sekaligus. Kalau korang memang mencari jenis ni, korang boleh cuba brand Arbell. Brand ni pernah viral di tiktok disebabkan bau wangian dia seakan-akan brand terkemuka Victoria Secret @ VS.

Apa yang menariknya, nak dapatkan hair and body mist ni tak perlu nak keluar ke kedai pun. Order dekat sh0pee je dan tunggu depan rumah. Ada ramai ejen yang jual hair and body mist brand Arbell ni. Tapi untuk lebih trusted, boleh terus ke HQ Arbell ni.

 

ADA 6 BAU BERBEZA

Ada yang sememangnya menggunakan brand Arbell ni je dari mula. Ada 6 jenis wangian yang ada dan boleh kita pilih. Ada yang berbau wangian manis buah, bunga, dan bau-bauan yang lain. Semuanya buat korang jatuh hati dengan baunya.

Sebelum ni mereka hanya ada 4 jenis bau sahaja. Namun, mereka ada keluarkan 2 keluarkan baru dengan bau yang baru. 6 nama hair and body mist ni ialah :

1- Berry Like You

2- Secret Admires

3- Crush on You

4- Puffy Cake

5- Gum me Baby

6- Darling Bae


 

SESUAI DIJADIKAN HADIAH

Mist jenis ni memang menjadi pilihan ramai sebab harga jauh lebih murah, wangian yang super sedap dan saiz yang flexible untuk senang nak bawak ke mana-mana. Sumbatkan aje dalam handbag, sembur bila perlu.

Best guna hair and body mist Arbell ni, bau dia tahan lama. Bak kata orang putih, long lasting gitu. jadi, sembur je di pagi hari sebelum keluar kerja, sampai ke malam pun masih tahan baunya. Orang nak dekat pun kita tak risau walaupun sedang berpeluh.

Hair and body mist ni sangat sesuai untuk dijadikan hadiah buat teman-teman. Nak jadikan sebagai hadiah birthday boleh, hadiah kahwein pun sesuai. Beli je 1 set untuk semua bauan, bungkuskan dalam kotak yang diikat reben. Comfirm yang menerima pun senyum sampai telinga!

 

APA KATA MEREKA YANG DAH GUNA?

Sesuai untuk korang yang nak bau mahal tapi murah. Korang siap boleh dapat dengan harga yang berpatutan. Tak akan rasa terbeban la kalau nak beli untuk guna pada diri kita sendiri kan.

Bau pun tak cepat hilang dan tahan sangat lama, sampai melekat pada baju tau. Sedap hidung kita dapat hidu bauan yang sangat wangi dan selesa dengan hidung kita.

Wah  hair & body No 1 terus dia bagi dekat review ni. Memang dah  betul-betul fall in love dah tu dengan produk ni. Dah habis mesti repeat banyak kali kalau dah macam ni punya review, siap buat stock kat rumah pun boleh.  Kawan – kawan pun korang boleh recommend kan kalau diorang dah berkenan dengan bau yang ada pada korang.

 

BACA JUGA :Cantikkan Lantai Guna Cat Epoxy. Yang Nampak Kusam Pun Terus Nampak Cantik! Tak Payah Tikar Getah Atau Mozek Lagi Dah

 

Sekiranya sebelum ni korang memang pakai hair and body mist yang berbeza, boleh lah usha dan cuba guna brand Arbell ni pulak. Dapatlah kurangkan belanja bulanan kita kan. Hanya beli 1 spray dapat sekali hair dan body mist. Dengan 6 wangian yang ada, korang boleh pilih je wangian yang korang suka.

Kalau korang pandai pilih, ada yang berikan freegift dalam box perfume ni tau. Siap dapat tester untuk bau-bauan yang lain lagi. Untuk saiz tester, kecik je. Jadi lebih mudah nak bawak dalam handbag kita.

Jadi, yang mana nak dapatkan tu, baca dulu review untuk tahu suggestion dari mereka yang pernah dapatkan. Boleh juga terus inbox seller untuk dapatkan recommendation.

Serious wangi! Jom baca review dulu dekat sini sebelum buat pilihan wangian. > HAIR AND BODY MIST ARBELL

‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Open