Perkongsian Resepi Sedap dan Mudah Setiap Hari

Mini Washing Machine Pelbagai Guna. Senang Bila Ada, Boleh Bawak Ke Mana-Mana!

0 5,188

Kenapa lah kita tak jumpa mini washing machine waktu belajar dulu kan. Kalau tidak senang nak basuh baju dekat asrama je tanpa perlu angkut semua baju kotor ke dobi. Dengan saiz mini macam ni, muat sangat nak letakkan dalam bilik air.

Serious comel gilerr tengok mini washing machine ni. Saiz dia compact menyebabkan kita boleh bawak dia ke mana-mana sahaja. Korang tengok lah sendiri saiz dia ni.. Geram betul dibuatnya! >> https://shp.ee/rggwh4x

Tapi masih belum terlambat untuk kita dapatkan mini washing machine ni gaiss. Sangat berguna untuk kita guna bawak balik kampung, camping, atau travel ke mana-mana. Boleh dikatakan setiap keluarga kena ada mini washing machine begini untuk memudahkan urusan seharian kita.

Bayangkan lah kalau emergency berlaku, pakaian tak cukup dan perlu dicuci. Kan mudah bila ada mini washing machine ni sebab dapat basuh siap spin lagi. Kemudian terus jemur, dan tunggu sehingga kering.

Namun kebiasaanya, ada yang menggunakan mini washing machine ni untuk mencuci pakaian anak-anak kecik, pakaian dalam, kain buruk atau kain berwarna putih. Pokoknya yang selalunya memang kita akan dibasuh berasingan.

 

MINI WASHING MACHINE COMPACT SIZE

Antara sebab ianya menjadi pilihan ramai orang sebab saiz yang compact. Bila dah sebut mini, memang terhad lah bilangan pakaian yang boleh dibasuhnya. Namun, ianya mudah dibawa ke mana-mana, tak mengambil ruang yang besar untuk disimpan dan juga ringan. Macam bawak baldi je, tapi rupanya mesin basuh yang dibawa.

Bagi yang suka travel atau camping, korang simpan 1 dalam kereta. Tak perlu usung yang ada di rumah sekiranya nak keluar buat aktiviti luar. Cuma pastikan ada bekalan elektrik yang cukup sahaja. Boleh basuh semua pakaian kotor kita guna washing machine yang satu ni.  >> https://shp.ee/rggwh4x

 

LEPAS BASUH TERUS SPIN

Biasanya bagi mesin basuh bersaiz mini ni, tak ada fungsi spin sekali tau. Tapi untuk yang saya kongsikan ni, memang memudahkan kerja. Pasang je suis, masukkan pakaian kotor dan juga sabun pencuci. Biarkan ianya mencuci pakaian kita sehingga bilasan yang terakhir sebelum spin.

Akhir sekali, tinggal kita keluarkan dan jemur di bawah matahari atau kipas di dalam bilik sehingga kering. Mudah je kan! Nak suruh anak-anak guna pun tak ada masalah. Sebab itulah juga dia menjadi item rebutan bagi para pelajar pengajian tinggi. Jimat masa, jimat tenaga dan jimat duit kita!

 

APA KATA MEREKA YANG DAH GUNA?

Bila baca di bahagian review, ramai juga yang berpuas hati dengan mini washing machine ni. Seperti yang kita tahu, objektifnya memang memudahkan kerja kita. Biasanya mini washing machine begini susah nak jumpa di kedai-kedai sekitar kawasan rumah kita.

Paling senang ialah dengan buat pesanan secara online. Beli dekat sh0pee dan just tunggu barang sampai ke rumah. Dekat bawah ni saya kongsikan beberapa review dari mereka yang seronok selepas menggunakan mini washing machine ni. >> https://shp.ee/rggwh4x

 

Waah! Berfungsi dengan baik selepas digunakan. Cuma masalah bergegar ketika spin. Untuk selesaikan masalah ni, pastikan korang letakkan machine ni di tengah-tengah dengan perabot lain supaya boleh kurangkan gegaran ketika spin.

Paling penting kalau kita beli barangan seperti ini adalah pastikan ianya berfungsi dengan baik. Dapat mengurangkan bebanan kerja kita seharian dan dibungkus dengan baik ketika penghantaran. Dah guna beberapa kali pun ianya berfungsi dengan baik. Sangat recommended lah kata orang.

 

BACA JUGA : Cantikkan Tangga Guna Vinyl? Tak Sangka Hasilnya Nampak Mewah Dan Exclusive!

 

Kesimpulannya, korang yang sedang mencari mini washing machine ni untuk anak-anak atau diri sendiri bolehlah korang masukkan dalam list. Senang bila dah ada, comfirm ianya pasti akan berguna. Korang pilih 2 warna yang ada dekat kedai ni. Fall in love betul dengan yang warna hitam tu!  >> https://shp.ee/rggwh4x

Nak buat belian tu banyakkan baca review dulu dan pilih kedai yang tepat. Yang banyak jualannya dan recommendnya. Supaya tidaklah kita buat pilihan yang salah. Saya harap perkongsian artikel mengenai mini washing machine ni dapat memberikan serba sedikit info yang bermanfaat.

Jangan lupa dapatkan mini washing machine yang cute dengan harga murah di sini >> https://shp.ee/4j5wgqx    atau  https://shp.ee/rggwh4x

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Open