Perkongsian Resepi Sedap dan Mudah Setiap Hari

Barang Anak-Anak Kerap Hilang? Lepas Ni Tak Payah Tulis Dah, Cop Je Dengan Stamp Waterproof Ni!

0 1,447

Bagi mak ayah yang hantar anak-anak ke pengasuh, mesti ada masalah barang hilang. Kadang-kadang tertinggal, kadang-kadang tertukar. Ada yang kain lampinnya, baju, towel coraknya sama dengan anak-anak pengasuh yang lain.

Bila sekali dua tertukar, tak apa lah jugak. Cuma bila kerap berlaku ish! Tak boleh jadi juga. Perlu buat sesuatu untuk pastikan tak tertukar lagi dengan anak-anak pengasuh yang lain. Kita pun risau kalau bercampur dengan yang lain kan.

Kalau boleh, kita dah khaskan pakaian, tuala, lampin khas untuk anak kita sahaja. Terfikir juga macam mana nak atasi masalah ni. Sampailah jumpa ada yang kongsikan pasal stamp ni. Serious boleh membantu! >> https://shope.ee/6A5zG7goDp

Bila guna stamp ni, tak ada lagi masalah tertukar pakaian, tuala dan sebagainya. Sebab dah ada nama anak kita. Waktu ambil anak dari pengasuh pun, kita boleh cek barang-barang cukup lengkap atau sebaliknya.

Bukan ibu bapa je, dari pihak pengasuh pun jadi mudah dan senang. Kadang-kadang serba salah mereka dibuatnya. Walaupun barang tak mahal, tapi amanah itu yang dijaga kan. Bila dah tertukar, tak tahu dah siapa punya.

 

STAMP NAMA WATERPROOF

Apa yang bagusnya, stamp ni memang kalis air. Jadi, nak basuh pakaian yang sudah di cop atau distamp pun tak risau tertanggal sebab ianya waterproof. Masuklah mesin basuh ke, basuh tangan ke, dryer ke insyaAllah kekal nama anak-anak kita dan tahan lama.

Elok juga ada 1 di rumah ni kan. Bukan untuk anak-anak yang perlu dihantar ke pengasuh sahaja. Malah, anak-anak skeolah harian biasa pun kita boleh stampkan di stokin mereka atau sapu tangan supaya tidak bertukar dengan anak-anak yang lain. Korang boleh tengok sini >> https://shope.ee/6A5zG7goDp

Bagi anak-anak yang berasarama pula, lepas ni tak perlu tulis dengan marker permenant dah pada baldi, raga, baju-sekolah (bahagian dalam)  atau barang-barang lain kepunyaan mereka. Nak-nak lagi anak yang baru masuk tingkatan 1 di sekolah baru. Semuanya perlu disiapkan secara rapi dan lengkap untuk memudahkan mereka.

 

CUSTOMIZED NAMA ANAK-ANAK KITA

Stamp ni kita boleh custom kan nama anak-anak kita. Yang ada beberapa orang anak tu, boleh lah custom mengikut nama anak-anak kita. Setiap anak, ada 1 stamp supaya mudah kita nak gunakan. Lagipun penggunaan stamp ni, dari usia mereka bayi untuk dihantar kepada pengasuh, sehinggalah anak-anak masuk sekolah. Berguna!

Kalau korang nak tahu, stamp ni bukan sesuai untuk atas fabrik je tau. Kita juga boleh stampkan atas kertas, kayu, mask, atau bag. Jadi, preparation untuk anak-anak kita boleh complete dengan mudah lah bila kita dapat stampkan nama mereka macam ni >> https://shope.ee/6A5zG7goDp

 

SIAP DAPAT INK SEKALI TAU! 

Apa yang menariknya, setiap pembelian stamp name ni, korang akan didatangkan sekali dengan ink dia. Bila dah habis atau dakwat dah pudar, korang boleh top up sahaja. Dah lah harga murah, tapi fungsi dia tu memang mahal. Menjimatkan masa, memudahkan kerja dan menjimatkan duit poket kita! Yeaaay..

Setiap stamp yang korang dapat tu, dan penuh dengan ink. Tak perlu refill untuk permulaan guna. Seller ni ada kongsikan cara nak guna, cara nak basuh untuk cucian pertama selepas dah stamp dan sebagainya. Lengkap dan jelas saya kira. Boleh tengok di ruangan description. >> https://shope.ee/6A5zG7goDp

Kalau ink atau dakwat dah habis, boleh je beli ink sahaja. Bagi saya, pelaburan stamp nama ni adalah pelaburan yang berbaloi. Sekiranya ada antara korang yang berminat, boleh usha dekat kedai sh0pee ni je. Dia dah terjual lebih kurang 4,500 unit stamp dan ink. Siap boleh pilih kartun lagi tauuuu! Comel jeee stamp kita nanti.

 

ADA YANG DAH PERNAH CUBA? MENJADI KERR.

Kedai sh0pee yang saya kongsikan ni, penghantaran dia dari Mainland China. Oleh itu, akan ambil masa sikit lah untuk sampai ke tangan kita. Lagi cepat kita order, lagi cepatlah sampainya.  Dekat bawah ni, jom saya kongsikan beberapa review yang berpuas hati dengan penggunaan stamp nama ini.

 

Ada beberapa pembeli yang mengatakan penghantaran agak lambat sebab seller dari China. Namun ada juga yang menerima parcel dengan pantas. Sampai je ada yang terus cuba dan berpuas hati dengan stamp yang diterima.

 

Selain gunakan untuk anak-anak, yang buat online bisnes pun boleh gunakan stamp ni. Bagi online seller customize kan nama bisnes untuk distamp atau cop pada kotak parcel. Pasti boleh meningkatkan value kepada customer kita. Sebab stamp ni boleh juga dicop di atas kertas.

 

BACA JUGA : Jangan Buang Perabot Lama. DIY Buat Balik Seperti Perabot Baru, Malah Nampak Lagi Mahal!

 

Kesimpulannya, apa-apa alat yang boleh memudahkan kerja kita sudah tentu ramai yang suka kan. Terutama bagi ibu-ibu yang anaknya ramai ni. Nak susun barang-barang sekolah setiap orang bukanlah senang, dengan yang asrama lagi, dengan yang pengasuh lagi. Sebelum keluar bekerja, semuanya harus lengkap kita sediakan.

Gadjet begini, tak ramai yang tahu tentang kewujudannya tau. Jadi, kita yang dah tahu ni bolehlah bantu orang lain pula. Kenalkan dengan mereka stamp nama ni. Mana tahu, ada yang  hantar anaknya ke pengasuh yang sama dengan anak kita. hehe

Korang yang nak dapatkan stamp nama ni, boleh terus dapatkan dekat sini ye. Make sure sebelum buat belian, baca review dan baca description dengan jelas. Semoga posting artikel ini memberi manfaat buat korang yang perlukan stamp nama ini.  >> https://shope.ee/6A5zG7goDp

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Open